De Windroos, een hersteltraject op maat!

Als organisatie binnen de zorg bieden wij voor iedereen met psychische/psychiatrische problemen tussen de 18 en 30 jaar een hersteltraject aan. Uniek hierbij is dat naast veel persoonlijke begeleiding, onderwijs een middel is om te re-intregreren in de samenleving. Of je nu naar een opleiding, stage of werk wilt. Bij de Windroos krijg je na een behandeling de mogelijkheid om te herstellen en met je toekomst aan de slag te gaan. Samen met een trajectbegeleider en docent/onderwijsteam volg je een traject naar keuze bij de Windroos. Je werkt op je eigen niveau en tempo.

Je krijgt studiebegeleiding en werkt aan:

Bouwen van structuur, leer- en werkritme:

  • vergroten van je zelfvertrouwen
  • ontwikkelen van je capaciteiten en talenten
  • maken van toekomstplannen

Wil je ook werken aan je toekomst en kan de Windroos je daarbij helpen? Vul dan nu het inschrijfformulier in en maak een afspraak!

Nieuws

Voor het eerst in het bestaan van de Windroos heeft een Windroosteam meegelopen met de Dam tot Damloop. Een groep van deelnemers, medewerkers en sympathisanten van de Windroos liep zondag 18 september de 10 Engelse mijl (ruim 16 km) van Amsterdam naar Zaandam.

Bedankt voor het stemmen!

Op donderdag 19 mei vond tijdens de ledenavond van de Rabobank Amstel- en Vechtstreek in de schouwburg van Amstelveen de uitreiking plaats van het Cooperatief Fonds, waar we als Windroos voor genomineerd waren met onze aanvraag voor verbetering van de studiefaciliteiten. We hebben als Windroos ons best gedaan met bijna 600 stemmen!   Niet goed genoeg voor de eerste prijs, maar  we waren wel één van de zeven organisaties die een mooi geldbedrag wonnen. We gaan vol goede moed verder met fondsenwerving voor ons “Jaar van de computers”, zodat we zo snel mogelijk alle studieruimtes kunnen gaan aanpakken.

 

 

Agenda