De Windroos, een hersteltraject op maat!

Als organisatie binnen de zorg bieden wij voor iedereen met psychische/psychiatrische problemen tussen de 18 en 30 jaar een hersteltraject aan. Uniek hierbij is dat naast veel persoonlijke begeleiding, onderwijs een middel is om te re-intregreren in de samenleving. Of je nu naar een opleiding, stage of werk wilt. Bij de Windroos krijg je na een behandeling de mogelijkheid om te herstellen en met je toekomst aan de slag te gaan. Samen met een persoonlijke begeleider, docent en ev. (studie-) loopbaanbegeleider volg je een traject naar keuze bij de Windroos. Je werkt op je eigen niveau en tempo.

Je stelt doelen en gaat aan de slag met

  • opbouwen van structuur, leer  en werkritme
  • vergroten van je zelfvertrouwen
  • ontwikkelen van je capaciteiten en talenten
  • maken van toekomstplannen

Wil je ook werken aan je toekomst en kan de Windroos je daarbij helpen? Vul dan nu het inschrijfformulier in en maak een afspraak!

Nieuws

Op 18 november is er een groep van de nog op te richten herstelacademie in Haarlem langs geweest bij de Windroos om eens te kijken en te praten met ons over hoe wij herstel zien. Het was een boeiend gesprek en wij hopen dat ze veel aan onze informatie hebben. 

Op maandag 7 december zijn alle geïnteresseerden van harte welkom op De Windroos Leiden om eens rond te kijken en de sfeer te proeven tijdens onze Open Dag.

Agenda