De Windroos, een hersteltraject op maat!

Als organisatie binnen de zorg bieden wij voor iedereen met psychische/psychiatrische problemen tussen de 18 en 30 jaar een hersteltraject aan. Uniek hierbij is dat naast veel persoonlijke begeleiding, onderwijs een middel is om te re-intregreren in de samenleving. Of je nu naar een opleiding, stage of werk wilt. Bij de Windroos krijg je na een behandeling de mogelijkheid om te herstellen en met je toekomst aan de slag te gaan. Samen met een trajectbegeleider en docent/onderwijsteam volg je een traject naar keuze bij de Windroos. Je werkt op je eigen niveau en tempo.

Je krijgt studiebegeleiding en werkt aan:

Bouwen van structuur, leer- en werkritme:

  • vergroten van je zelfvertrouwen
  • ontwikkelen van je capaciteiten en talenten
  • maken van toekomstplannen

Wil je ook werken aan je toekomst en kan de Windroos je daarbij helpen? Vul dan nu het inschrijfformulier in en maak een afspraak!

Nieuws

De Windroos staat op de participatiemarkt in de Hallen Amsterdam, kom jij ook?

De Amsterdamse Particpatiemarkt beweegt je

Het aftellen is begonnen! Over minder dan een maand is het zover. Wil je weer actief worden? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan? Kom dan op 1 november naar De Hallen in Amsterdam-West. De participatiemarkt beweegt je!

 

De Windroos heeft ook een facebookpagina. Zoek ons op facebook onder de naam Windroos toekomsttraject, dan kan je ons volgen.

 

Agenda