apr 26, 2016

Jaar van de computers


In de studiezalen in Amstelveen en Leiden staan computers, waar de deelnemers dagelijks op werken. Helaas zijn al deze computers al erg oud, en klagen de deelnemers over de traagheid of programma’s die zij hierop niet kunnen gebruiken.  Om de belangstelling van de deelnemers vast te houden en om aansluiting te behouden bij de opleidingen die zij volgen, zijn moderne digitale faciliteiten van groot belang: snellere computers met meer geheugen, laptops, een digi-board.

Helaas hebben we de financiële ruimte niet voor een dergelijke investering. Daarom zijn wij op zoek naar mensen of instellingen, die ons hierbij willen helpen.

We hebben ons ingeschreven voor de Dam tot Dam Goede Doelenloop, die in september plaats vindt. We gaan met een team van medewerkers en deelnemers de 16 km lopen van Amsterdam naar Zaandam. De bedoeling is dat we ons laten sponsoren, en dat de opbrengst naar nieuwe computers gaat. Doneren kunt u doen via https://www.pifworld.com/nl/events/DSW-pGUEUm0/windroos-dam-tot-damloop/community

 

We streven ernaar dat aan het eind van het jaar alle computers weer up-to-date zijn. Wilt u ons helpen, of hebt u ideeën, we horen het graag.