Ervaringen

“Hoi, mijn naam is Floris.
Dat iedereen in hetzelfde schuitje zit bij de Windroos en ook goed contact heeft met elkaar vind ik erg leuk. Ik ben veel zelfverzekerder geworden dan toen ik hier begon, deels dankzij de doelen/resultaten die ik behaald heb en deels dankzij de structuur, en rustige omgeving en de sociale contacten die de Windroos me hebben geboden”

“De Windroos is voor mij een ideale werkplek om weer in het normale ritme te komen en weer bezig te zijn met een doel. Mijn doel hier is om een LOI-cursus te beëindigen met een diploma. Ik durf weer dingen aan te pakken sinds dat ik op de Windroos ben.
Groetjes, Eva.” 

“Je kan werken in de eigen tempo bij de Windroos. Het geeft mij steun en structuur, het is gezellig maar toch rustig. Het is ook heel fijn dat je kan werken in je eigen tempo. Toen ik hier kwam moest ik weer opnieuw leren/wennen om te studeren, lezen, schrijven, concentreren, stof opnemen en verwerken. Dit gaat nu beter en ik heb daardoor meer zelfvertrouwen gekregen.
Groetjes, Barend.” 

“Ik vind het leukste aan de Windroos dat ik het gevoel weer heb dat ik nuttig bezig ben (een doel hebben). Ik ben veel zekerder van mezelf en ik durf weer naar de toekomst te kijken. Mijn doel is om de havo te halen. Ik zou de Windroos aanraden voor jongeren die een veilige plek zoeken om de draad weer op te pakken.
Groetjes, Marijn.” 

“Hi, ik ben Lisa.
Als ik de Windroos zou moeten omschrijven in een paar woorden zouden dat: ‘gezelligheid, leren en doelen halen’ zijn. De gezelligheid is echt super leuk hier. Je staat er niet alleen in. De pauzes maken dat ik harder wil werken omdat je in hetzelfde schuitje zit. Ik zit hier nu al 4 maanden en later wil ik ervaringsdeskundig hulpverlener worden en de Windroos is mijn stok achter de deur zodat ik daadwerkelijk aan mijn studie zit. Ik heb meer zelfvertrouwen in deze studie dan ik in mijn eerdere studies ooit gehad heb. De Windroos maakt dat ik als ik onzeker ben, doorwerk in plaats van verstar, waardoor ik nu wel mijn studiedoelen haal.”