Routebeschrijving

Routebeschrijving

De Windroos Amsterdam
Zekeringstraat 23A-01                    
1014 BM Amsterdam                     
020 34 53 650
info@dewindroos.com

We hopen je middels een van de onderstaande routebeschrijvingen naar De Windroos te kunnen loodsen. Houd er rekening mee dat in de stad nog wel eens straten openliggen en er onder andere wijzigingen kunnen plaatsvinden rondom het openbaar vervoer. We raden aan om navigatiemiddelen te gebruiken waar nodig.

Per auto
Belangrijk om te weten is dat er op de parkeerplaats bij de bestemming slechts vier plaatsen vrij zijn voor De Windroos. Het is daarom aangeraden om op tijd te vertrekken om eventueel een parkeerplaats in de buurt te vinden, of te kiezen voor een ander vervoersmiddel. Betaald parkeren kan onder andere op de Contactweg, aan de zuidkant van de spoorbrug ten zuiden van de bestemming. Mocht je toch gebruikmaken van de parkeerplaats bij De Windroos, bel dan als je bij de slagboom bent aangekomen het volgende nummer: 085 106 36 10. Druk zodra er verbinding is op 6. De slagboom wordt dan geheven.

Vanaf Amsterdam-Noord
Neem de ringweg A10 richting Landsmeer en blijf deze weg volgen richting Rotterdam. Rijd door de Tweede Coentunnel en houd rechts aan richting Sloterdijk (s102). Sla linksaf naar de Basisweg en linksaf naar de Kabelweg. Houd links aan en sla bij de rotonde rechtsaf de Zekeringstraat in. Sla aan het einde rechts de Contactweg in en ga vlak voor de spoorbrug rechtsaf het parkeerterrein op. Dit is te herkennen aan de gebouwen met brandtrappen met een groen omhulsel. Ga na de slagboom rechtdoor naar het westelijk gelegen deel van de parkeerplaats. Je vindt de parkeerplekken voor De Windroos in de middelste rij aan de linkerkant. Deze zijn te herkennen aan de witte borden met het logo van De Windroos. Aan de oostkant van het gebouw waar je nu naast staat, vind je de ingang (’17 t/m 23’ boven de deur). Op de bovenste verdieping vind je De Windroos.

Vanaf Amsterdam-Oost
Volg de Piet Heinkade (s100) richting het noordwesten. Houd na de Pontsteiger links aan. Je rijdt nu door de Spaarndammertunnel (s102). Blijf links aanhouden. Hierdoor kom je op de Transformatorweg. Sla rechtsaf naar de Contactweg en rijd na een spoorbrug linksaf het parkeerterrein op. Dit is te herkennen aan de gebouwen met brandtrappen met een groen omhulsel. Ga na de slagboom rechtdoor naar het westelijk gelegen deel van de parkeerplaats. Je vindt de parkeerplekken voor De Windroos in de middelste rij aan de linkerkant. Deze zijn te herkennen aan de witte borden met het logo van De Windroos. Aan de oostkant van het gebouw waar je nu naast staat, vind je de ingang (’17 t/m 23’ boven de deur). Op de bovenste verdieping vind je De Windroos.

Vanaf Amsterdam-Zuid
Neem de ringweg A10 richting Zaanstad en hierna de afslag richting Sloterdijk (s102). Sla rechtsaf naar de Basisweg en linksaf naar de Kabelweg. Houd links aan en sla bij de rotonde rechtsaf de Zekeringstraat in. Sla aan het einde rechts de Contactweg in en ga vlak voor de spoorbrug rechtsaf het parkeerterrein op. Dit is te herkennen aan de gebouwen met brandtrappen met een groen omhulsel. Ga na de slagboom rechtdoor naar het westelijk gelegen deel van de parkeerplaats. Je vindt de parkeerplekken voor De Windroos in de middelste rij aan de linkerkant. Deze zijn te herkennen aan de witte borden met het logo van De Windroos. Aan de oostkant van het gebouw waar je nu naast staat, vind je de ingang (’17 t/m 23’ boven de deur). Op de bovenste verdieping vind je De Windroos.

Vanaf Amsterdam-West
Rijd richting het noorden via Molenwerf, Velserweg en Sloterdijkerweg. Blijf richting het noorden rijden. Deze straat loopt over in de Contactweg. Rijd deze weg af en ga vlak na de spoorbrug linksaf het parkeerterrein op. Dit is te herkennen aan de gebouwen met brandtrappen met een groen omhulsel. Ga na de slagboom rechtdoor naar het westelijk gelegen deel van de parkeerplaats. Je vindt de parkeerplekken voor De Windroos in de middelste rij aan de linkerkant. Deze zijn te herkennen aan de witte borden met het logo van De Windroos. Aan de oostkant van het gebouw waar je nu naast staat, vind je de ingang (’17 t/m 23’ boven de deur). Op de bovenste verdieping vind je De Windroos.

Vanaf Amsterdam-Centrum
Volg de Piet Heinkade of de De Ruijterkade (s100) richting het noordwesten. Houd na de Pontsteiger links aan. Je rijdt nu door de Spaarndammertunnel (s102). Blijf links aanhouden. Hierdoor kom je op de Transformatorweg. Sla rechtsaf naar de Contactweg en rijd na een spoorbrug linksaf het parkeerterrein op. Dit is te herkennen aan de gebouwen met brandtrappen met een groen omhulsel. Ga na de slagboom rechtdoor naar het westelijk gelegen deel van de parkeerplaats. Je vindt de parkeerplekken voor De Windroos in de middelste rij aan de linkerkant. Deze zijn te herkennen aan de witte borden met het logo van De Windroos. Aan de oostkant van het gebouw waar je nu naast staat, vind je de ingang (’17 t/m 23’ boven de deur). Op de bovenste verdieping vind je De Windroos. 

Per fiets
Vanaf Amsterdam-Noord
Neem op de Buiksloterweg de veerpont naar het Centraal Station. Ga vervolgens rechtsaf. Fiets de De Ruijterkade af. Deze loopt over in onder andere Westerdoksdijk, Tasmanstraat en Spaarndammerdijk. Sla linksaf naar de Nieuwe Hemweg en direct na de brug over de Transformatorweg rechtsaf. Volg het fietspad, sla tweemaal rechtsaf en ga onder de eerdergenoemde brug door. Vervolg je route over de Transformatorweg en ga rechtsaf naar de Contactweg. Ga na een spoorbrug linksaf het parkeerterrein op. Dit is te herkennen aan de gebouwen met brandtrappen met een groen omhulsel. Ga over de parkeerplaats en tussen de gebouwen door. Bij het meest westelijk gelegen gebouw, met ’17 t/m 23’ boven de deur, zit je goed. Op de bovenste verdieping vind je De Windroos. Je kunt je fiets buiten kwijt.

Vanaf Amsterdam-Oost
Fiets via de Oostelijke Handelskade richting het westen. Passeer het Centraal station en fiets de De Ruijterkade af. Deze loopt over in onder andere Westerdoksdijk, Tasmanstraat en Spaarndammerdijk. Sla linksaf naar de Nieuwe Hemweg en direct na de brug over de Transformatorweg rechtsaf. Volg het fietspad, sla tweemaal rechtsaf en ga onder de eerdergenoemde brug door. Vervolg je route over de Transformatorweg en ga rechtsaf naar de Contactweg. Ga na een spoorbrug linksaf het parkeerterrein op. Dit is te herkennen aan de gebouwen met brandtrappen met een groen omhulsel. Ga over de parkeerplaats en tussen de gebouwen door. Bij het meest westelijk gelegen gebouw, met ’17 t/m 23’ boven de deur, zit je goed. Op de bovenste verdieping vind je De Windroos. Je kunt je fiets buiten kwijt.

Vanaf Amsterdam-Zuid
Fietst via de Van Baerlestraat of Eerste Constantijn Huygensstraat richting het noorden. Sla linksaf naar de De Clercqstraat. Deze loopt over in de Admiraal de Ruijterweg. Volg deze weg en passeer via Molenwerf de Volkstuinvereniging Sloterdijkermeer. Vervolg je weg via de Kabelweg en sla bij de rotonde rechtsaf de Zekeringstraat in. Passeer na het water het eerste gebouw met brandtrappen met een groen omhulsel en ga bij de eerste mogelijkheid rechtsaf. Aan de rechterkant zie je het gebouw met ’17 t/m 23’ boven de deur. Op de bovenste verdieping vind je De Windroos. Je kunt je fiets buiten kwijt.

Vanaf Amsterdam-West
Fiets via Molenwerf en passeer het Westerpark. Vervolg je weg via de Kabelweg en sla bij de rotonde rechtsaf de Zekeringstraat in. Passeer na het water het eerste gebouw met brandtrappen met een groen omhulsel en ga bij de eerste mogelijkheid rechtsaf. Aan de rechterkant zie je het gebouw met ’17 t/m 23’ boven de deur. Op de bovenste verdieping vind je De Windroos. Je kunt je fiets buiten kwijt.

Vanaf Amsterdam-Centrum
Fiets via de Haarlemmerstraat richting het noordwesten. Steek na de Willemsbrug over, sla rechtsaf en daarna linksaf het Westerpark in. Blijf het pad volgen totdat je rechtsaf via het Overbrakerpad naar de uitgang kan. Blijf dit pad volgen en ga na de Spaarndammerdijk rechtsaf. Hierna kom je op de Transformatorweg. Ga rechtsaf naar de Contactweg en na een spoorbrug linksaf het parkeerterrein op. Dit is te herkennen aan de gebouwen met brandtrappen met een groen omhulsel. Ga over de parkeerplaats en tussen de gebouwen door. Bij het meest westelijk gelegen gebouw, met ’17 t/m 23’ boven de deur, zit je goed. Op de bovenste verdieping vind je De Windroos. Je kunt je fiets buiten kwijt.

Openbaar vervoer
Vanaf station Amsterdam Centraal
Neem bus 22 richting station Sloterdijk en stap uit bij station Contactweg. Verlaat het station, loop richting het oosten en sla bij de eerste mogelijkheid linksaf. Je bevindt je nu op de Contactweg. Vervolg je weg in noordelijke richting totdat je aan de linkerkant een bord met de tekst ‘De Sloot’ ziet. Betreed hier het terrein dat te herkennen is aan de gebouwen met brandtrappen met een groen omhulsel. Ga over de parkeerplaats en tussen de gebouwen door. Bij het meest westelijk gelegen gebouw, met ’17 t/m 23’ boven de deur, zit je goed. Op de bovenste verdieping vind je De Windroos.

Vanaf Station Amsterdam Zuid (begin-/eindpunt van Noord/Zuidlijn, metrolijn 52)
Neem metro 50 of 51 richting Isolatorweg en stap uit bij het eindstation. Verlaat het station en loop in noordelijke richting totdat je bij de eerste grote straat aankomt, de Zekeringstraat. Sla deze in en vervolg je weg in oostelijke richting. Passeer na het water het eerste gebouw met brandtrappen met een groen omhulsel en ga bij de eerste mogelijkheid rechtsaf. Je loopt nu over een parkeerplaats. Aan de rechterkant zie je het gebouw met ’17 t/m 23’ boven de deur. Op de bovenste verdieping vind je De Windroos.